Klassiek Raggen http://www.klassiekraggen.nl Thu, 19 May 2011 11:35:48 +0000 en hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.0.5 Twee dagen lang op de radio http://www.klassiekraggen.nl/twee-dagen-lang-op-de-radio/ http://www.klassiekraggen.nl/twee-dagen-lang-op-de-radio/#comments Thu, 19 May 2011 11:35:17 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=133 De aankomende twee dagen twee keer Klassiek Raggen live op de radio. Op donderdag 19 mei bij Virus met Giel Beelen op radio 4  om 24.00 uur en een dag later bij Vrijdagmiddag Live op radio 1. Dus zet die radio aan sla je slag.

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/twee-dagen-lang-op-de-radio/feed/ 0
Klassiek Raggen op de Zwarte Cross en De Geest moet Waaien http://www.klassiekraggen.nl/klassiek-raggen-op-de-zwarte-cross-en-de-geest-moet-waaien/ http://www.klassiekraggen.nl/klassiek-raggen-op-de-zwarte-cross-en-de-geest-moet-waaien/#comments Tue, 03 May 2011 10:45:28 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=130 Op de Zwarte Cross dit jaar naast metal, ronkende motoren en Hollandse hits ook klassieke muziek. Op 17 juli dus oorstrelende violen en keihard meebleren met ‘Poep in je hoofd’.

Op 26 mei  heeft Klassiek Raggen de eer om het de Geest moet Waaien festival te openen in Luxor Live te Arnhem.
Na een succesvolle eerste editie komt het festival voor het gesproken woord terug! Op het veelbelovende programma staan onder meer Connie Palmen, Nico Dijkshoorn, Rob Wijnberg, Klassiek Raggen (met Bob Fosko) en Arie Boomsma. De geest moet waaien brengt opnieuw schrijvers, dichters, musici, tekenaars, film- en theatermakers bij elkaar, in niet eerder vertoonde programma’s en combinaties. De Geest moet Waaien is een programma van literair productiehuis De Wintertuin.

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/klassiek-raggen-op-de-zwarte-cross-en-de-geest-moet-waaien/feed/ 0
Download actie Cappuccino http://www.klassiekraggen.nl/download-actie-cappuccino/ http://www.klassiekraggen.nl/download-actie-cappuccino/#comments Fri, 22 Apr 2011 19:18:13 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=125 [Update] De download actie is geëindigd, Nee’s niks blijft wel als download beschikbaar

Cappuccino morgen of straks luisteren, aan het luisteren of net geluisterd en gratis 3 nummers downloaden van Klassiek Raggen?

Dan hebben wij hier een cadeautje voor bij je kopje koffie; vanaf nu tot vlak na de uitzending. Klik op het nummer hieronder en vul je e-mailadres in. Meezingen met Achterblijvers, mee schreeuwen met Poep in je hoofd of het kortste Nederlandse popliedje (6 sec) ooit op je computer.

Download: Nee’s niks
Download: Achterblijvers
Download: Poep in je hoofd [bonustrack]

En vind je dat nou helemaal te gek dan kun je natuurlijk het album kopen in de webshop.

Je kunt ook een kaartje voor het volgende optreden [26 mei Luxor Live/De Geest moet Waaien festival] winnen als je voor; tijdens en na de uitzending jouw contacten op Facebook, Hyves en Twitter over deze actie vertelt. Zet achter of in je tekst #klassiekraggen en wij weten je maandag te vinden.

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/download-actie-cappuccino/feed/ 0
Live opnames door publiek http://www.klassiekraggen.nl/live-opnames-door-publiek/ http://www.klassiekraggen.nl/live-opnames-door-publiek/#comments Mon, 18 Apr 2011 10:40:50 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=117

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/live-opnames-door-publiek/feed/ 0
Uitverkocht Paradiso: Bedankt! http://www.klassiekraggen.nl/uitverkocht-paradiso-bedankt/ http://www.klassiekraggen.nl/uitverkocht-paradiso-bedankt/#comments Fri, 15 Apr 2011 08:07:45 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=114 De beste foto’s en filmpje’s van een bomvolle Paradiso bovenzaal kun je hier snel online bekijken maar de foto links geeft een mooie indruk. Fosko ragde alsof zijn leven ervan af hing en de klassieke muzikanten in pinguïnpak schreeuwden uit volle borst mee met ‘Poep in je hoofd’. Het publiek kon de show ook meer dan waarderen gezien de reacties op twitter hier, hier en hier en als klap op de vuurpijl verscheen er tijdens de show ook nog een ‘meesterlijke’ recensie van fileunder. Een dag eerder kwam nu.nl met een interview over Klassiek Raggen. En ook de telegraaf was benieuwd naar de ‘opmerkelijke’ samenwerking. Komt ons zien dit festivalseizoen op één van de vele festivals wij hebben er zin in.

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/uitverkocht-paradiso-bedankt/feed/ 0
Volkskrant: ‘Hoe klinkt punk op klassieke muziek?’ http://www.klassiekraggen.nl/volkskrant-hoe-klinkt-punk-op-klassieke-muziek/ http://www.klassiekraggen.nl/volkskrant-hoe-klinkt-punk-op-klassieke-muziek/#comments Tue, 12 Apr 2011 08:47:21 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=100 In de Volkskrant van 12 april vandaag een pagina groot interview over Klassiek Raggen door Gijsbert Kamer.

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/volkskrant-hoe-klinkt-punk-op-klassieke-muziek/feed/ 0
Album presentatie 14 april Paradiso http://www.klassiekraggen.nl/album-presentatie-14-april-paradiso/ http://www.klassiekraggen.nl/album-presentatie-14-april-paradiso/#comments Tue, 05 Apr 2011 12:29:46 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=90 Wie klassiek wil raggen gaat op donderdag 14 april naar de albumpresentatie in Paradiso: Fosko in pak, in de rug gesteund door klassieke muzikanten. De haren mogen los. Aanvang: 20:00 uur / Entree: €12,- (ex lidmaatschap)
Kaarten: via Paradiso / Luisteren doe je hier op bandcamp / Album kopen doe je hier

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/album-presentatie-14-april-paradiso/feed/ 0
Klassiek Raggen in de media #1 http://www.klassiekraggen.nl/klassiek-raggen-in-de-media-1/ http://www.klassiekraggen.nl/klassiek-raggen-in-de-media-1/#comments Tue, 05 Apr 2011 10:00:55 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=96 De eerste recensies druppelen binnen en de eerste radio optredens zijn reeds achter de rug.
Afgelopen donderdag waren we bij BNN today [luister] om een aantal liedjes te spelen en twee dagen later mochten we vijf liedjes raggen bij Spijkers  met Koppen [luister].

In de recensie van de Platomania staan we al op Lowlands. Nu.nl: ‘Het plezier straalt af van de nieuwe orkestrale versies’ en beloont de plaat met maar liefst 4 van de 5 sterren. Musicfrom kan de klassiekers het beste waarderen.

In de stentor van afgelopen zaterdag stond ook een groot interview. Lees

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/klassiek-raggen-in-de-media-1/feed/ 0
Downloadactie Spijkers met Koppen http://www.klassiekraggen.nl/downloadactie-spijkers-met-koppen/ http://www.klassiekraggen.nl/downloadactie-spijkers-met-koppen/#comments Fri, 01 Apr 2011 21:45:22 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=78 [Update] De download actie is gesloten.

Spijkers met Koppen straks luisteren, aan het luisteren of net geluisterd en gratis 3 nummers downloaden van Klassiek Raggen?
Dan hebben wij hier een cadeautje voor jou; vanaf nu tot vlak na de uitzending. Klik op het nummer hieronder en vul je e-mailadres in. Je ontvangt een downloadcode en klaar is klara. Meezingen met Ik ga door, mee schreeuwen met Poep in je hoofd of het kortste Nederlandse popliedje (6 sec) ooit op je computer.

Download: Ik ga door
Download: Poep in je hoofd
Download: Nee’s niks

En vind je dat nou helemaal te gek dan kun je natuurlijk het album kopen in de webshop; bij jouw lokale platenboer of alvast je kaartje voor de release show in Paradiso van 14 april binnen hengelen. Wie daar geen gebruik van maakt heeft natuurlijk pas echt Poep in zijn hoofd!!!

Je kunt ook een kaartje voor de release show winnen als je voor; tijdens en na de uitzending jouw contacten op Facebook, Hyves en Twitter over deze actie vertelt. Zet achter of in je tekst #klassiekraggen en wij weten je maandag te vinden.

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/downloadactie-spijkers-met-koppen/feed/ 2
Download actie Spijkers met Koppen as Zaterdag van 12.00-14.00 http://www.klassiekraggen.nl/download-actie-spijkers-met-koppen-as-zaterdag-van-12-00-14-00/ http://www.klassiekraggen.nl/download-actie-spijkers-met-koppen-as-zaterdag-van-12-00-14-00/#comments Thu, 31 Mar 2011 19:28:23 +0000 basaaftink http://www.klassiekraggen.nl/?p=68 Na ons eerste radio optreden bij BNN today op donderdag 31 maart staan we aanstaande zaterdag bij Spijkers met koppen. Speciaal voor de luisteraars zullen gedurende de show hier 3 download links staan om achtereen volgens Nee’s niks, Poep in je hoofd en de single Ik ga door te kunnen downloaden. Als Fosko om 12.00 zijn strot opengooit gaan hier de sluizen open en als het orkest om 14.00 het laatste stukje klassiek wegstrijkt draaien we de kraan weer dicht. Gratis en voor niets.

]]>
http://www.klassiekraggen.nl/download-actie-spijkers-met-koppen-as-zaterdag-van-12-00-14-00/feed/ 0